Google search

Для усіх прихильників здорового харчування, а ще для тих, хто сидить на дієті, спаржа — дуже потрібний овоч на кухні. Вона низькокалорійна і з неї можна приготувати безліч корисних та смачних страв. Звернемо Вашу увагу, що ідеальним додатком до спаржі є кунжутна олія. Тому ми зібрали для Вас смачнющі рецепти зі спаржі та кунжутної олії. 

Страви зі спаржі та кунжутної олії

Фалафель з нуту - традиційна ізраїльська страва. Фалафельниці (маленькі кафешки, де готують фалафель) на його батьківщині зустрічаються на кожному кроці. І так як нут дуже корисний та містить всі необхідні амінокислоти для людини —  пропонуємо не зовсім класичний, але дуже смачний, рецепт низькокалорійного фалафелю вдома.

Що нам знадобиться?

Сьогодні до Вашої уваги 4 оригінальних рецепти літніх салатів:

- зелений салат з огірком та медом,

- картопляний салат з перцем,

- фруктовий салат з карі,

- холодна закуска із квасолі.

Рецепти салатів

Вареники — це завжди добре, але з вишнею — просто чудово!

Інгредієнти:

- Масло вершкове 50 г

- Вода 250 мл

- Дрібка солі

- Борошно 350-400 г

- Вишні або інші ягоди

- Цукрова пудра

- Манка або крохмаль

Спосіб приготування

Інгредієнти:

  • Цукіні – 3-4 шт
  • Перець гострий – 1 шт
  • Рослинна олія – 2-3 ст.л.
  • М’ята, чебрець, будь-які трави за смаком

Як приготувати

Із наближенням сезону свіжих овочів хочемо поділитися з Вами корисними та смачними рецептами страв з капусти.

Отже, це 4 страви: запечена броколі з сиром, цвітна капуста з сирним соусом, запечена брюссельська капуста з сиром та червона капуста з гострим соусом.

Ці страви готувати дуже легко, а ще більшої користі їм додасть натуральна кунжунта олія.

Як приготувати страви з капустою та кунжутною олією

Наближається літо! А з ним і розмаїття свіжих овочів.

Пропонуємо Вам спробувати дві надзвичайні страви, зі звичайних інгредієнтів.

Це запечені цукіні з сиром та глазурована морква.

Як приготувати

Мексиканская тортилья – основа для всегоКто пробовал настоящий буритос, такос, фахитос тот обращал хоть раз внимание на оригинальную лепешку, в которую завернуты ингредиенты. Эта лепешка ни что иное, как мексиканская тортилья. Настоящая мексиканская тортилья готовиться из кукурузной муки. Но в наше время широко используется и пшеничная мука. Сегодня я расскажу, как готовить тортилью, но сначала немного углублюсь в дебри истории и расскажу, откуда пришла эта лепешка. Тортилья – это исконно индейское блюдо, но название у него испанское.

Рецепт мексиканской тортильи

Бешбармак

Ингредиенты для бульона: баранина (и/или говядина) с косточкой - 1300 г, лавровый лист - 2 шт, несколько горошин душистого перца, соль Ингредиенты для теста: яйца - 2 шт, вода (или бульон) - 200 мл, соль - 0,5 чайной ложки, мука - ~600 г лук репчатый - 2 шт, свежемолотый перец, зелень петрушки...

Рецепт приготовления «Бешбармак»

МусакаИнгредиенты: баклажаны - 2 шт (~800 г), фарш (бараний, говяжий, телячий или свинина+говядина) - 700-800 г, лук репчатый - 1 шт, помидоры - 2-3 шт (~300 г), белое сухое вино - 160-180 мл, твердый легкоплавкий сыр для посыпки поверхности мусаки - 30-50 г, растительное масло для жарки, соль, свежемолотый перец

Читать рецепт Греческой мусаки

[1][2]