Google search

Салат пак-чой з кеш`ю

Вам знадобиться:

- оливкова олія — 2 столові ложки

- зелена цибуля (рублена) — 1 склянка

- часник — 3 зубчика

- салат пак-чой — 500 г

- кунжутна олія — 1 чайна ложка

- сіль — за смаком

- кеш`ю — 1/2 склянки

Як готувати:

  • на сковорідці вок просмажте в оливковій олії цибулю, часник та пак-чой
  • додайте сіль та кунжутну олію
  • накрийте кришкою та готуйте 2-3 хвилини
  • зніміть кришку та зменшіть вогонь, так готуйте ще хвилину
  • додайте кеш`ю і можете подавати салат.

Картопляний суп-пюре з креветками

Вам знадобиться:

- картопля  - 500 г

- цибуля - 1 шт

- часник - 2 зубчика

- червоний гострий перець - 1 стручок

- свіжий імбир - 30 гр.

- оливкова олія - 4 столові ложки

- куркума - 1/2 чайної ложки

- курячий бульйон - 900 мл

- варені креветки - 250 г

- кунжутна олія - 1 чайна ложка

- карі - 1/4 чайної ложки

- нарізаний зелений коріандр - 2 столові ложки

- подрібнена петрушка - 2 столові ложки

Як готувати:

  • очистіть та дрібно наріжте картоплю з цибулею
  • очищений імбир натріть на тертку, а перець наріжте шматочками
  • просмажте імбир, часник, перець та цибулю на оливковій олії
  • додайте куркуму та карі та готуйте 4 хвилини
  • додайте картоплю та готуйте 2-3 хвилини помішуючи
  • влийте бульйон та тушкуйте 20 хвилин
  • приберіть перець, все інше збийте в блендері до однорідної структури
  • суміш знову покладіть до пательні та додайте креветки
  • додайте кунжутну олію і готуйте 2-3 хвилини.

Тунець з сочевицею та руколою

Вам знадобиться:

- філе тунця - 900 г

- оливкова олія - 50 мл

- кунжутна олія - 20 мл

- кумин мелений - дрібка

- насіння коріандру - дрібка

- лимон — 1 шт.

- мелений чорний перець — за смаком

- часник — 4 зубчика

- соняшникова олія - 50 мл

- цибуля ріпчаста — 1/2 цибулини

- рукола - 100 г

- петрушка - 20 г

- сочевиця - 900 г

- сіль - за смаком

Як готувати:

  • потовчіть у ступі коріандр, кумин та лимонну цедру
  • змішайте спеції з чорним перцем та кунжутною олією, додайте сіль
  • у цьому маринаді замаринуйте філе тунця
  • нарізану цибулю з часником просмажте та додайте готову сочевицю
  • на іншій пательні просмажте філе тунця — по 2 хвилини з кожного боку
  • перемішайте сочевицю з руколою та лимонним соком
  • тунець наріжте товстими скибками та можете подавати.

Смачного!

Добавить коментарий